Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten werken

Website laten maken

Uw website vanaf €1 per dag

Wilt u een mooie, snelle, professionele website laten maken die aansluit bij uw noden?
Wij bouwen kwalitatieve websites op maat, met tal van functionaliteiten, aan een betaalbare prijs!

Voor slechts €1 per dag bieden we u het volgende aan:

 • Uw eigen domeinnaam
 • Professioneel e-mailadres met mailbox
 • Tot 15 pagina's
 • Ontwerp op maat
 • Nieuwsberichten/blogposts
 • Integratie Google Analytics
 • Optimalisatie voor SEO
 • SSL-beveiliging
 • Snelle SSD-hosting
 • Makkelijke aanpasbaarheid
 • Mobiele weergave
 • Gratis ondersteuning
 • Integratie sociale media
 • Integratie E-mailcampagnes
 • Meer functionaliteiten mogelijk

Een professionele website laten maken biedt u veel voordelen als ondernemer, ook indien uw zaak al goed draait zonder website.

Al uw informatie is beschikbaar, dag en nacht

De informatie over uw bedrijf is 24/7 vindbaar, zodat (potentiële) klanten die vragen hebben altijd naar uw website kunnen gaan om meer informatie te verkrijgen, ook indien u op dat moment niet bereikbaar bent.

Makkelijker vindbaar

Misschien legt u visitekaartjes en flyers op bepaalde plaatsen, plaatst u advertenties in lokale streekkranten of heeft u belettering op uw wagen. Echter zijn niet altijd alle mensen op dat moment op zoek naar uw diensten of product wanneer hun oog hierop valt. Als u een website heeft, kunnen deze mensen die later terugdenken aan jouw bedrijf snel via een zoekactie op google in contact komen met u.

U kunt potentiële klanten overtuigen

Op een website kan u uw sterke eigenschappen in de verf zetten. Maak duidelijk dat uw diensten de beste zijn/de goedkoopste/de snelste, enzovoort. Wanneer u met realisaties werkt, kunt u deze referenties zichtbaar maken voor potentiële klanten. Zo weet de potentiële klant waarvoor uw bedrijf staat en wat het in zijn mars heeft.

U kunt meer klanten aantrekken

Heeft u een klein lokaal bedrijf? Dan rekent u waarschijnlijk op mensen die je zaak voorbijkomen of op positieve mond-aan-mond reclame. Door middel van een website kunt u ook klanten aantrekken die niet in de buurt van uw bedrijf wonen.

Bespaar jezelf tijd

Door basisinformatie over uw diensten te plaatsen op uw website, kunt u heel wat telefoontjes en e-mails met vragen besparen.

Worden er vaak dezelfde vragen gesteld? Dan kan u een sectie laten inbouwen op uw website met 'veelgestelde vragen', en kun je in je communicatie hiernaar verwijzen. Zo bespaart u kostbare tijd die u in andere activiteiten kunt investeren, en heeft de klant een duidelijk antwoord op al hun vragen

Gedetailleerde informatie

Hieronder wordt elk aspect van uw website gedetailleerd uitgelicht, zodat u precies weet wat u mag verwachten.

Uw eigen domeinnaam

Een .be of .com domeinnaam naar keuze is inbegrepen in dit pakket.

Professioneel e-mail adres

Bij elke website bieden we dit aan, samen met een mailbox van 1GB.
Wenst u meer e-mailadressen of een grotere mailbox? Dit kan!

Tot 15 pagina's

Bij elke website zorgen we ervoor dat deze aansluit bij uw huisstijl. Een uniforme huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en meer vertrouwen in uw bedrijf. Heeft u nog geen huisstijl? Dan zoeken we samen naar gepaste kleuren, lettertypes en grafische elementen zodat uw bedrijf sterk naar buiten komt.

Ontwerp op maat

Bij elke website zorgen we ervoor dat deze aansluit bij uw huisstijl. Een uniforme huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en meer vertrouwen in uw bedrijf. Heeft u nog geen huisstijl? Dan zoeken we samen naar gepaste kleuren, lettertypes en grafische elementen zodat uw bedrijf sterk naar buiten komt.

Nieuwsberichten/blogposts

Nieuwsberichten en blogposts zijn de ideale functie om bezoekers van uw website actuele informatie aan te bieden over uw bedrijf.

Tevens ziet google het als een positief teken wanneer u regelmatig nieuwe relevante inhoud plaatst op uw website, wat kan helpen om je positie in google te versterken

Integratie met Google Analytics

Wij koppelen uw website aan google analytics. Zo kan er bekeken worden hoeveel keer uw website bezocht wordt, welke pagina’s veel bekeken worden, hoe bezoekers op uw website terechtkomen (rechtstreeks, via google/facebook/…), en zoveel meer. Zo heeft u een beter beeld van hoe uw website wordt gebruikt en kunt u aanpassingen maken waar nodig is.

SSL-Beveiliging

Bij elke website configureren wij een SSL-certificaat, dit garandeert een beveiligde communicatie tussen uw website en de bezoeker. Ook indien u geen gevoelige informatie verzamelt, biedt dit voordelen voor u. Een veilige website geeft een groen slotje weer naast de adresbalk, en SSL-beveiliging kan helpen bij je ranking in Google.

Snelle SSD-Hosting

Elke website wordt opgeslagen op een server met ssd-schijven. Dit type harde schijf is vele malen sneller dan een conventionele harde schijf. Zo genieten u en potentiële klanten van een website die snel laadt. Dit is belangrijk, veel mensen klikken immers weg indien de website na een paar seconden nog niet is geladen.

Optimalisatie voor SEO

Wij zorgen ervoor dat je website technisch correct is opgebouwd zodat google de website goed kan indexeren. Ook helpen wij u met het schrijven van de inhoud van uw website en helpen u met een zoekwoordanalyse.

Makkelijk aanpasbaar

Met de paginabouwer die wij implementeren is het voor u zeer gemakkelijk om de inhoud van pagina’s te wijzigen. Bij het aanpassen van een pagina ziet u onmiddelijk hoe een pagina er zal uitzien op de website, zodat u vol vertrouwen uw bewerkingen kunt opslaan zonder voor vervelende verrassingen komen te staan.

Gratis ondersteuning

U kunt altijd terecht bij ons indien u vragen heeft, wij helpen u graag! Wilt u iets aanpassen op uw website maar wenst u niet te leren hoe je met dit systeem werkt? Geen probleem, jaarlijks zijn er 10 aanpassingen inbegrepen. Zo kunt u zich focussen op uw zaak en doen wij dit voor u.

Mobiele weergave

Enkele jaren terug was een mobiele weergave van uw website een leuke optie. Actuele statistieken geven weer dat meer dan 50% van alle websites bezocht worden met een mobiel apparaat. Tegenwoordig is het dus zeer belangrijk om je website op alle soorten apparaten er goed te laten uitzien en dat deze praktisch te gebruiken valt. Elke website die we bouwen optimaliseren we voor mobiel gebruik

Integratie met sociale media

Mensen die op uw website terechtkomen, bezoeken uw website meestal omdat ze al naar uw dienst op zoek zijn. Via facebook kunt u interesse opwekken bij mensen die hier niet actief op zoek naar waren. Het is dus zeker een must om je als bedrijf ook te profileren op facebook!

Wij kunnen verschillende functionaliteiten implementeren. Zo is het mogelijk om share-knoppen op een pagina weer te geven, reacties toe te laten op pagina’s of artikelen, of nieuwsberichten die u op de website plaatst automatisch te posten op de facebookpagina van uw bedrijf.

Integratie e-mailcampagne

Een e-mailcampagne is een sterk middel om contact te blijven houden met uw klant. Zo kunt u nieuwsberichten en acties uitsturen om zo mensen op de hoogte te houden van jouw diensten. Ook is het mogelijk om doelgroepen te segmenteren om campagnes doelgerichter te versturen, zo kunt u bijvoorbeeld kortingen sturen naar een bepaalde lijst van personen die al even niet meer gebruik maken van jouw diensten

Heeft u nog vragen?