Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten werken

Video

Zet je verhaal in beweging

De verleiding om op de play-knop van een video te klikken is zo groot dat een bezoeker voor hij het goed en wel beseft uw bedrijfsvideo aan het bekijken is.

Op deze manier maakt hij onmiddellijk kennis met uw product of dienst. Hier bovenop wordt een video ook vaker gedeeld op sociale media, ideaal om een zo groot mogelijk deel van uw doelgroep te bereiken.

  • Bedrijfsvideo
  • Tutorials
  • Meer mogelijk

Bedrijfsvideo

Geef uw potentiële klanten een virtuele rondleiding door uw bedrijf en laat ze kennis maken met uw manier van werken. Zo weten zij perfect waar ze zich kunnen aan verwachten bij de aanschaf van een product of service.

 

Bij het produceren van een bedrijfsvideo begeleiden we u door het proces en geven we heel wat tips en tricks mee om de video een persoonlijke touch te geven.

 

Samen met u overlopen we hoe we het beste alles in beeld brengen (Dronebeelden, productieproces, logistieke operaties etc.)

Testimonials

Bij een testimonial stellen we samen met u een toepasselijke vragenreeks op. Deze vragen worden dan aan uw bestaande klanten voorgelegd in een interview.

 

Aan de hand van meerdere interviews wordt een video samengesteld waarbij vragen van potentiële klanten subliminaal beantwoord worden door bestaande klanten, en dus niet door het verkopende bedrijf. Dit brengt een uniek gevoel van koopdrang teweeg die zelfs de beste verkoper niet los kan krijgen.

Productvideo

U weet natuurlijk perfect hoe uw product in mekaar zit, maar weten uw klanten dat ook? Aan de hand van een instructiefilmpje op uw website of op youtube maakt de klant kennis met de sterke punten van een product.

 

Door dit soort video's online te plaatsen vindt de potentiële klant uw bedrijf ook al gauw terug wanneer hij op zoek gaat naar meer informatie alvorens tot een aankoop of bestelling over te gaan. Dit noemt men "content marketing"

 

Als u de klant correcte informatie op een toegankelijke mannier kan verschaffen zal hij ook geneigd zijn om u als een expert te aanzien. Wat op zijn beurt weer leidt tot aanbevelingen bij vrienden en kennissen.

Annimatie

Heeft u iets ingewikkeld uit te leggen? Wij maken het gemakkelijk voor u aan de hand van een animatiefilmpje waarin alles simpel maar grondig wordt uitgelegd. Tevens kunnen wij u ook verder helpen met infographics in uw zaak, denk hierbij aan prijslijsten, Aanbiedingen, bewegende reclameborden in de etalage etc.

Heeft u nog vragen?