Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten werken

Over ons

Wie zijn we?

Acht jaar geleden richtte Nico het bedrijf "Pinapple Fever" op, gespecialiseerd in grafische vormgeving van drukwerk allerhande. Arne startte zijn webdiensten op onder de naam Codeworx. Sinds oktober 2016 komen we samen naar buiten als Reclamefabriek.be om u zo beter van dienst te kunnen zijn voor alles wat bij reclame hoort.

Of u nu enkel visitekaartjes wilt laten drukken of een totaalpakket wilt laten verzorgen door ons, we streven ernaar om dicht bij de klant te staan en optimaal te communiceren.
Enkel wanneer de klant tevreden is, zijn wij tevreden!

Ons doel

Het is onze missie om startende ondernemers te voorzien van een sterke grafische uitstraling, hun bedrijf herkenbaar te maken en ze te voorzien van een snelle, mooie informatieve website die men zelf kan aanpassen. Tevens geven we ook marketingtips om potentiële klanten sneller te kunnen overtuigen van hun diensten en product. Door de paketten die we aanbieden kunnen zij snel naar buiten komen met hun bedrijf, tegen een voordelig tarief.

Bestaande bedrijven kunnen bij ons ook terecht om hun bestaande grafische media op te frissen, hun herkenbaarheid verbeteren door middel van allerhande drukwerk, of een (nieuwe) website te lanceren om bestaande of potentiële klanten beter informatie aan te bieden.

Heeft u nog vragen?