SEO marketing

Hoger scoren op Google gebeurt door 2 zaken: het optimaliseren van uw website voor zoekmachines (SEO) en het plaatsen van advertenties op hun platform (SEA).

Waarom?

SEO (Search Engine Optimization) is een optimalisatie van uw website en investering op lange termijn. Het helpt met de zoekscore en rangschikking van uw website op Google te verbeteren. In theorie scoort een geoptimaliseerde website beter in zoekmachines en zal deze daardoor hoger staan in de Google-zoekresultaten. Jammer genoeg bestaat er geen wonderformule maar is het effect afhankelijk van verschillende factoren.

Optimalisatie

Een optimalisatie van uw website kan bestaan uit verschillende onderdelen zoals onder andere: laadtijd versnellen, beveiligingscertificaat toevoegen, gebruiksvriendelijkheid verbeteren en een mobiele weergave voorzien. Daarnaast kunnen er er enkele technische aanpassingen uitgevoerd worden waardoor Google uw website beter kan begrijpen.

Strategie

Met behulp van een doordachte strategie focussen we op een betere vindbaarheid van uw website. Een geslaagde website bestaat uit copywriting die opgemaakt is met de juiste trefwoorden. Deze relevante & waardevolle inhoud wordt daarna verwerkt in een sterke sitestructuur. Google houdt namelijk van kwalitatieve inhoud die op regelmatige tijdstippen vernieuwd en/of geoptimaliseerd wordt.

Analyse

Op basis van een zoekwoordenonderzoek kunnen we zien wat het zoekvolume is voor uw producten of diensten en de inhoud daarop aanpassen. Elke inspanning kan gemeten, geëvalueerd en gecorrigeerd worden met behulp van tools zoals Google Analytics.

Lokale SEO

Indien u een lokaal bedrijf runt, is lokale SEO van cruciaal belang. Consumenten maken tegenwoordig steeds meer gebruik van de ‘in de buurt’ zoekopdracht om lokale bedrijven te vinden om zo hun openingsuren te raadplegen of een routebeschrijving op te vragen.

Zin om samen te werken?

Ons vierkoppig team staat klaar om uw organisatie vooruit te helpen!

Not convinced yet?

Enkele cases

Benieuwd welke organisaties wij al reeds een SEO boost hebben gegeven? Neem gerust een kijkje in onze cases.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Contacteer ons