Branding

Om een sterk merk uit te bouwen is het belangrijk dat mensen uw merk gemakkelijk kunnen herkennen. In het straatbeeld, op drukwerk, online, op uw producten, verpakkingen, kledij, etc..

Brand guide

Dit realiseren we door visuele details steeds te herhalen. Dit brengt een gevoel van vertrouwen teweeg bij zowel huidige als potentiële klanten. Alle gebruikte details documenteren we in een zogenaamde ‘brand guide’. Dit document is dé leidraad voor consequente online en offline communicatie. De weergave van uw logo, lettertypes, lettergroottes, kleuren, vormen, geometrie, patronen, etc. worden er in vastgelegd.

Regels

Een brand guide is geen bewerkbare template of werkbestand. Het is een reeks regels waaraan wij en derde partijen ons dienen aan te houden bij de creatie van grafische communicatie. Vergeet zeker niet om uw brand guide aan derden te bezorgen, wanneer u een briefing verstuurd in verband met grafische opdrachten.

Grafisch ontwerp

Wanneer we over een goede basis beschikken (logo & brand guide), zijn we klaar om voor u ijzersterke communicatie te voeren via zowel digitale als traditionele kanalen.Net zoals een logo zijn ook lay-outs heel belangrijk in hoe u als merk naar buitenkomt. Slordige lay-outs laten vaak een negatieve indruk na op mensen. Zij zullen een chaotisch ontwerp dan ook onderbewust associeren met minder kwalitatieve diensten of producten.

Drukwerk

We kunnen voor u gestructureerde ontwerpen voorzien voor allerlei drukwerk. We begeleiden het volledige proces van ontwerp, over drukkerij tot levering. Door de brand guide steevast toe te passen voor elk ontwerp, creëren we een patroon doorheen uw visuele communicatie. Dit zorgt ervoor dat uw merk herkenbaar wordt weergegeven doorheen uw volledige reclamestrategie.

Zin om samen te werken?

Ons vierkoppig team staat klaar om uw organisatie vooruit te helpen!

Not convinced yet?

Enkele cases

Benieuwd voor welke organisaties wij al reeds een visuele identiteit hebben uitgebouwd? Neem gerust een kijkje in onze cases.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Contacteer ons