Onze website gebruikt cookies om deze optimaal te laten werken

Logo ontwerp

Een logo dat werkt voor u

Een logo die uw bedrijf beschrijft in één oogopslag? Wij maken kwalitatieve bedrijfslogo's voor elke sector.

Waarom is een sterk logo belangrijk voor uw onderneming?

  • Herkenbaarheid
  • Versterkt bedrijfsimago
  • Professionele uitstraling
  • Vertrouwen

Welk logo past het best bij uw onderneming?

Welke uitstraling wil u voor uw bedrijf bekomen? Dat is de hamvraag. Een bouwbedrijf zal vaak kiezen voor een robuust lettertype dat suggereert dat ze stevige constructies maken, een begrafenisondernemer zal dan weer een zekere sereniteit willen uitstralen. Ontdek in deze video welke stijl het beste past bij uw onderneming.

Restyling

Een verouderd logo straalt een verouderd bedrijf uit en kan bij uw klanten wantrouwen opwekken. Door een nieuw logo aan te nemen of uw huidige logo in een nieuw jasje te steken zullen uw klanten merken dat u investeert in het imago van uw bedrijf. Zelfs multinationals met herkenbare logo's zoals Pepsi laten hun logo om de zoveel tijd restylen om het te laten passen in de huidige tijdsgeest.

Waarom een logo laten ontwerpen bij Reclamefabriek.be?

Een korte beschrijving van onze werkwijze.

PASSIE VOOR ONS VAK

We hebben een echte passie ontwikkeld voor het ontwerpen van logo's en hebben hierdoor een sublieme visie van wat een goed logo hoort te zijn. We kunnen een volledig nieuw concept bedenken of gehoor geven aan uw al uw ideeën en aan de hand daarvan nét dat ietsje meer afleveren dan wat u in eerste instantie had verwacht.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij gaan door met ontwerpen tot u helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Bij andere bureau's zal u vaak een uurtarief worden aangerekend dat al gouw kan oplopen tot honderden euros. bij Reclamefabriek.be wordt een vaste prijs gehanteerd, ongeacht het aantal aanpassingen.

MEER DAN 50 TEVREDEN KLANTEN OP EEN JAAR TIJD

Reclamefabriek.be is een jong startend bureau maar de teamleden hebben zich in het verleden al meermaals bewezen. Samen sterk voor meer dan 200 tevreden klanten waarvan een kwart in het debuutjaar van de fusie.

Image2
Reclamefabriek.be heeft me werkelijk een duwtje in de rug gegeven bij het opstarten van mijn bedrijf. Ze hebben niet alleen een professioneel logo gemaakt maar de stijl ook doorgetrokken in mijn visitekaartjes en stickertjes voor op de toestellen die ik aflever!

Ruben De Muynck

Sanitair & Verwarming
Als entrepeneur ben ik steeds bezig met verschillende projecten. Reclamefabriek.be is mijn vaste partner om merken en diensten te lanceren die direct geloofwaardig overkomen bij het pulbiek.

Thomas Pennet

Entrepreneur

Heeft u nog vragen?